BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jumaat, 20 Mei 2011

bored (!)

hey ! assalammualaikum semua ;) .kehkeh , sopan bukan main minah nie kan ? OKEY ! berbalik lah pd topic hari nie , BORED (!) . yeahh , bosan tahap tenok . tunggu bie aku , die klu tgk tb , die LUPE diri tauu , die hilang ingatan kejap lah , die pny khusyuk tuh , mengalah kan tengah solat tau ;) EHEM ! hekhek .mm , sy nk coll awk ler bie , tapi bie BONGOK's tengok tb komain lembab , ap lagik . aku pon mcm tenga rajen , so update LAH belog kesayangan nie . hekk~ . esok nk pergi tengok nur kasih the movie .  act bie kate mcm xjadik sebab nk follow kawan die pegi mane , OKEY ! that time memang aku mcm nk nages tauu , sebab aku dah book ticket BIE ;( . lame sikid . text 'HUBBY' masok , and die cakap . esok tengok muvie ! yeahhh , muke aku time tuh senyummm sampai telinge . kehkeh , tq bie ! bie memang tanak tolak kan kalau kite ajk pegi mane mane , yee ! syg bie LEBIH MANYAK , muahhh* . ;] thenks bie . esok jgn bt muke tauu , kite tak suke tgk muke bie macham , mcm bawuu tiak bie . eee ! musyukkk . HAHA , wekk* . sy sayang awk bie . jgn main KAYU3 belakang sy bie , dh mcm mcm kita lalui bersame kan . kite same-2 jage hubungan nie okey ? promise kan awk ? hee ;] . okey lah . kng lagik panjang menaep , lagik merapuu aku . HAHA . bie pon dah text , kbye -,-. psttt (!) . iLUVEMORETHENEVERYTHINGbie!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan