BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 22 Mei 2011

nama aku DORA !

HEY ! salam stalker ;) . ap khabar ? ada baik ? mcm aku tak baik die ? HAHA -,- . okey ! DORA ? ap tuhhh , alahh yg cite kartun rambod mcm mangkok TUH . tau tak ? kang aku share pich . hihi . act rambod aku dah pendek , aku potong pendekkk ! ;( . aku TERPAKSE . takpelah , aku tak penah pon rambod pendek . mase tadika tuh adelah , lain ler muke aku , mcm budak-2 tau TAK ? -,- . mm , TAPI kan kan , bie cakap COMEL . hahaha :) . aku sukeeee ! kalau mcm tuh , nak pendek jek lah . boley ? KIHKIH , takde lah . tanak aku rambod pendek . mcm JANTAN nnti , tak minadd ! ngehngeh . ni pon terpakse tauu . aku tenga menghitung hari , bile lah nakk panjang rambod nie ;( . aku nak nages ! aku sayang tau rambod aku . tapi apakan daya . -,- . sobsob~ . takpelah adaw , rambod kan boley tumbuh . cume take time jek . bak kate bie . 'KAU RILEX jek' okeng okeng . aku RILEX sebab kau dah cakap aku comel kan bie ? haha , perasan lah aku nie . pstttt (!) . i LUVE more more more bie , sumpah aku sayang kau gile BABIk doe . :] , okey . aku nk share pich sikid lah . hihi . kbye~


tu DIA ! dora :]


dan ini AKU ! comel kan ;] hee




ni orang yg cakap aku COMEL ! hahaha . ILY bieeee <3

Jumaat, 20 Mei 2011

bored (!)

hey ! assalammualaikum semua ;) .kehkeh , sopan bukan main minah nie kan ? OKEY ! berbalik lah pd topic hari nie , BORED (!) . yeahh , bosan tahap tenok . tunggu bie aku , die klu tgk tb , die LUPE diri tauu , die hilang ingatan kejap lah , die pny khusyuk tuh , mengalah kan tengah solat tau ;) EHEM ! hekhek .mm , sy nk coll awk ler bie , tapi bie BONGOK's tengok tb komain lembab , ap lagik . aku pon mcm tenga rajen , so update LAH belog kesayangan nie . hekk~ . esok nk pergi tengok nur kasih the movie .  act bie kate mcm xjadik sebab nk follow kawan die pegi mane , OKEY ! that time memang aku mcm nk nages tauu , sebab aku dah book ticket BIE ;( . lame sikid . text 'HUBBY' masok , and die cakap . esok tengok muvie ! yeahhh , muke aku time tuh senyummm sampai telinge . kehkeh , tq bie ! bie memang tanak tolak kan kalau kite ajk pegi mane mane , yee ! syg bie LEBIH MANYAK , muahhh* . ;] thenks bie . esok jgn bt muke tauu , kite tak suke tgk muke bie macham , mcm bawuu tiak bie . eee ! musyukkk . HAHA , wekk* . sy sayang awk bie . jgn main KAYU3 belakang sy bie , dh mcm mcm kita lalui bersame kan . kite same-2 jage hubungan nie okey ? promise kan awk ? hee ;] . okey lah . kng lagik panjang menaep , lagik merapuu aku . HAHA . bie pon dah text , kbye -,-. psttt (!) . iLUVEMORETHENEVERYTHINGbie!

Rabu, 18 Mei 2011

I LUVE YOU BIE (!)


 hey ! assalammuaalaikum . post kali ni malas na taip bebanyak mcm nk bt karangann tuh , cume nk share pich jek . KEHKEHKEH ;)




HENSEM tak ak ? mcm brad pit kan ? ;)


wahh ! bie aku , CUN . ;)


kami sehati SEJIWA ! <3
aku KURUS ler :)
kacak BERGAYA ! ilybie <3
EH ! kite comel kan bie ? ;) kehkeh
panda ! aku rindu rambod aku ;(
 OKEY lah ! enough , nnti share bebanyak . kau pulak meluad . haha , rilex sudah lah . ACT , aku rindu rambod aku ;( . SUMPAH ! takpela . rambod boley tumbuh balik kn kn ? now ! my name is DORA , kbye -,-

Ahad, 1 Mei 2011

MUKTAMAD !

  SEKALI AKU CAKAP TANAK ! AKU TANAK ! JANGAN NAK PAKSE PAKSE AKU . AKU BUKAN BUDAK BUDAK LAHHH ! AKU TAK SUKE KENE PAKSE . AKU BOLEH BUAD KEPUTUSAN . AKU WARAS LAGIK ! JANGAN SMPAI AKU BUAD BND Y DILUAR JANGKAAN !INGAT LAH . -____-! MAAF AKU BIYADAP ! 

Rabu, 27 April 2011

im DYING (!)





assalammualaikum semua :)


    sorry.xde mud. taip jek nie. sambil mengalir air mate. :'(.bukan nak mintak simpati.tapi sekadar luahan.kenape kn awak semua(perempuan) xbole stop ganggu sy.sy hidop nie bukan na caik musuh wak. sy nak caik kawan.ap salah sy kat awak.knp awk sume suke sgt kacau hubungan sy dgn bie sy.sy cukup cukup penad wak.jgn KACAU sy lg lps nie bole?sy nak BAHAGIA dgn bie sy.cukup la lepas sorg sorg kacau.ap y awk dapad kacau hubungan org. dpt dose jek wak. pikir lah perasaan org lain. bayangkn klu sy sendiri kcu bf awak.ap awk rase?awk mesti marahkan?awak nak cakap BF saye mule dule.tak ap.cakap lah.lelaki.sy tahu. takan cukup dengan satu.kalau awk pon tahu. awak jgn lah melayan.sy rase nak KAHAK je dgn prmpuan gatal nie.sy GERAM!mm.kalau awk betol betol perempuan.awk akan faham mcm mne hati perempuan.klu awk betine. sy xtahu lah. =,=! sy sedey lah bile dgr macam macam. na nages jek nie, sy da TENAT ! tenat mcm nak MAMPOS dah. GRR. bye~




bahasa kasar: WEY BABI! PUKIMAK! HANJENG! MUSIBAT! JGN GANGGU HIDOP AKU. SIAL.MATI TANAK.HIDOP SUSAHKAN ORG! -,-. chow~

Selasa, 26 April 2011

HIJAB (!)

cun kan ? XD . haha

aw AWW !

MODEL 2011 ;)

 NGEH NGEH ;) . 


     hey penyebok :) , welcome to my blog . im owner for this BELOG , follow me yahh , i'll follow you back later . thenks :) . wahh ! komain lagik aku nie . hey , saye berhijab . comel kan saye ;) . terima kasih so MUCH . haha . semalam kn kn , kite pergi MENGEDIK dgn bie kite ,  beshh tau ! SEMPOI ;) . besh lar . pergi pon sebab nak BUY something , lepas beli . ap lagik . berPOSING sakan . tuh laa hobi aku , bie pulak tukang kuli amek pich aku . HAHA . eh bukan lah sayang , kite gurau-2 . KIHKIHKIH | . mm , lepas penad lah berposing mengalahkan model TOP OF THE YEAR , pegi makang di mcd . FEBRET kami berdue . ngeh ngeh , pastuuu kan . saje pergi survey masok roxy tuh haaa . GRR ! mmg xboley masok . geram jekk tengok , tunggu lah . aku nakk jugak baju tuh . kau tunggu tau baju :) . ngeh ngeh . BIE ! kite nak jam ROXY tuh . janji eaa ? BELIKAN nanti . nakkk jugakk ! tak kireeee . tau ! sayang kite kan ? OKEY ! tak kesah bp lame pon . tetap nak jugak . terima kasih ! hehe . | OKEY ker aku berhijab tuh ? booladd tak ? kehkhekhe . bie lar , saje suruh aku pakai . aku pon pakai lah dan itu hasil nye . thenks jugak dekad cousin aku tolong aku melilitkan NYE ! HAHA . nampak benowww tatao~ HEHEH . 






EH ! NIE aku punya . KAU jgn GATAL BITCH !
pstt pstt | SAYA SAYANG AWAK MH | muahh MUAHHH | jgn GEDIK TAUU |