BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 22 Mei 2011

nama aku DORA !

HEY ! salam stalker ;) . ap khabar ? ada baik ? mcm aku tak baik die ? HAHA -,- . okey ! DORA ? ap tuhhh , alahh yg cite kartun rambod mcm mangkok TUH . tau tak ? kang aku share pich . hihi . act rambod aku dah pendek , aku potong pendekkk ! ;( . aku TERPAKSE . takpelah , aku tak penah pon rambod pendek . mase tadika tuh adelah , lain ler muke aku , mcm budak-2 tau TAK ? -,- . mm , TAPI kan kan , bie cakap COMEL . hahaha :) . aku sukeeee ! kalau mcm tuh , nak pendek jek lah . boley ? KIHKIH , takde lah . tanak aku rambod pendek . mcm JANTAN nnti , tak minadd ! ngehngeh . ni pon terpakse tauu . aku tenga menghitung hari , bile lah nakk panjang rambod nie ;( . aku nak nages ! aku sayang tau rambod aku . tapi apakan daya . -,- . sobsob~ . takpelah adaw , rambod kan boley tumbuh . cume take time jek . bak kate bie . 'KAU RILEX jek' okeng okeng . aku RILEX sebab kau dah cakap aku comel kan bie ? haha , perasan lah aku nie . pstttt (!) . i LUVE more more more bie , sumpah aku sayang kau gile BABIk doe . :] , okey . aku nk share pich sikid lah . hihi . kbye~


tu DIA ! dora :]


dan ini AKU ! comel kan ;] hee




ni orang yg cakap aku COMEL ! hahaha . ILY bieeee <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan